DUTA WPT® DAN DJ SUPERSTAR STEVE AOKI UNTUK MENGHADIRI SEMINOLE HARD ROCK POKER SHOWDOWN
Toto

DUTA WPT® DAN DJ SUPERSTAR STEVE AOKI UNTUK MENGHADIRI SEMINOLE HARD ROCK POKER SHOWDOWN

Pemuzik dan penerbit terkenal Steve Aoki akan mengambil bahagian dalam Seminole Hard Rock Poker Showdown sebagai duta World Poker Tour®, menandakan penyertaan sulungnya ke dalam acara poker WPT® di bawah perkongsian baharu yang diumumkan dalam Disember. Para peserta Seminole Hard Rock Poker Showdown boleh mengharapkan untuk melihat Aoki bersaing dalam kejohanan poker dan menganjurkan acara penuh di Seminole Hard Rock di Hollywood, Florida, pada hari Ahad, 10 April.

“Saya sangat teruja untuk kembali bermain beberapa kad dengan Jelajah Poker Dunia. Seminole Hard Rock Poker Showdown di sini saya datang!” Aoki berkata.

Pemain dan peminat dialu-alukan untuk menghadiri sesi Meet & Greet dan autograf Aoki pada pukul 3 petang pada hari Ahad, 10 April. Aoki kemudiannya akan mengendalikan tugas “Shuffle Up and Deal” untuk acara $1,700 Deep Stack Purple Chip Bounty, selain menjadi tuan rumah VIP berkumpul di harta tanah lewat petang itu.

“Steve Aoki membawa semangat dan tenaga yang tiada tandingan ke mana-mana tempat,” kata Adam Pliska, Ketua Pegawai Eksekutif World Poker Tour. “Ketika kami terus meraikan ulang tahun ke-20 Jelajah Poker Dunia, meminta Steve menambah Seminole Hard Rock Poker Showdown adalah semua yang kami boleh minta.”

Ini akan menjadi peluang kedua dalam beberapa bulan untuk peminat bertemu Aoki melalui WPT. Pada bulan Februari, Aoki mengadakan acara khas untuk peminat bertuah di Aoki Playhousenya yang berpangkalan di Las Vegas di mana segelintir pemenang terpilih bermain kejohanan poker Sit and Go bersama Aoki, Phil Ivey, Maria Ho, dan Vince Van Patten. Peminat super Aoki, Chris Osse, menurunkan hadiah utama set cip poker kolaboratif WPT dan Steve Aoki yang ditandatangani.

Kehadiran Aoki akan menguatkan jadual kejohanan Seminole Hard Rock Poker Showdown yang telah dikenakan bayaran, yang diserlahkan oleh acara utama WPT Seminole Hard Rock Poker Showdown $3,500, yang berlangsung pada hari Jumaat, 8 April hingga Selasa, 12 April.

Untuk maklumat lanjut mengenai World Poker Tour, lawati WPT.com.

HUBUNGI MEDIA
William Butcher
William.Butcher@WPT.com

Mengenai World Poker Tour®
World Poker Tour® (WPT®) ialah nama utama dalam permainan dan hiburan yang disiarkan di televisyen antarabangsa dengan kehadiran jenama dalam kejohanan berasaskan darat, televisyen, dalam talian dan mudah alih. Inovasi terkemuka dalam sukan poker sejak 2002, WPT mencetuskan ledakan poker global dengan penciptaan rancangan televisyen yang unik berdasarkan siri kejohanan poker bertaruh tinggi. WPT telah disiarkan secara global di lebih daripada 150 negara dan wilayah, dan kini sedang menghasilkan musim ke-19, yang disiarkan di Bally Sports di Amerika Syarikat. Musim XIX WPT ditaja oleh ClubWPT.com. ClubWPT.com ialah tapak keahlian dalam talian unik yang menawarkan akses dalaman kepada WPT, serta kelab poker berasaskan loteri yang tersedia di 43 negeri dan wilayah di seluruh Amerika Syarikat, Australia, Kanada, Perancis dan United Kingdom. WPT juga mengambil bahagian dalam peluang lesen, perkongsian dan penajaan jenama strategik. Untuk maklumat lanjut, pergi ke WPT.com.

Mengenai Steve Aoki
Mempunyai purata capaian bulanan sebanyak 77 juta merentasi semua platformnya, pengeluar muzik, artis, pereka fesyen, usahawan dan berwawasan NFT yang dicalonkan 2x paling berjaya di dunia. Pemegang Rekod Dunia Guinness untuk “Pemuzik Paling Kembara dalam Satu Tahun Kalendar”, Aoki telah membuat persembahan di hampir setiap festival terkemuka di seluruh keluaran HK dunia, termasuk Coachella, Festival Muzik Ultra, Lollapalooza, Festival Rock Fuji, Tomorrowland dan Karnival Daisy Elektrik.

Sejak pelancaran album solo sulungnya pada 2012, Wonderland, yang menjadikannya pencalonan Grammy pertama untuk Album Tarian/Elektronika Terbaik, Aoki telah bekerjasama dengan senarai artis pelbagai yang mengagumkan, termasuk BTS, Maluma, Snoop Dogg, Linkin Park, blink- 182, Louis Tomlinson One Direction, Machine Gun Kelly, Lil Uzi Vert, 2 Chainz dan Daddy Yankee, selain telah mengeluarkan tiga single Platinum, enam single Gold, dan lebih sepuluh rekod radio Top 10 yang dihasilkan sendiri. Selepas keluaran SGP melancarkan empat album Neon Future, yang terbaharu ialah Neon Future IV pada tahun 2020, album seterusnya Aoki akan dikeluarkan pada akhir tahun ini dengan menampilkan single alt-rock dinamik, “KULT,” bersama cucu dan Jasiah.

Aoki menghampiri setiap usaha baharu dengan dedikasi yang sama yang dia lakukan dalam pencapaian masa lalunya, termasuk memoir 2019 yang diiktiraf secara kritikal iaitu BLUE: The Color of Noise dan THE AOKI FOUNDATION, yang diasaskannya pada 2012 untuk menyokong organisasi dalam sains otak dan penyelidikannya . Label rekodnya yang berpengaruh Dim Mak meraikan ulang tahunnya yang ke-25 pada 2021, yang terkenal sebagai landasan Data HK pelancaran kepada kerjaya lakonan terkenal seperti Bloc Party, The Chainsmokers, Bloody Beetroots dan The Kills. Terbaru, Aoki mencipta A0K1VERSE, komuniti keahlian NFT, dikuasakan oleh Pasport, yang mengalu-alukan peminatnya untuk pengalaman maya dan dunia nyata. Dalam apa jua ruang yang diceburinya, usahawan multi-hyphenate terus menetapkan trend dan memberi inspirasi kepada kreativiti di peringkat global.